Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Рон Денис: Михаел и Ралф направиха всичко както трябва

Рон Денис: Михаел и Ралф направиха всичко както трябва

58
0

По принцип шефът на тима на Макларън изглежда винаги достатъчно хладнокръвен подобно на имиджа, който се стреми да изгради и за своя питомец Кими Райконен. Но още след първата победа на финландецът в Малайзия можеха да се видят стичащи се струйки, които някои журналисти описаха като сълзи на радост. Самият Денис разбира се каза пред журналистите че това всъщност е било пот избила заради невероятните жеги в Малайзия.
След невероятното представяне на братята Шумахер в Италия обаче Денис отново показа чувства: “Когато си част ит Формула 1 ти изпитваш голяма страст към този спорт”, заяви Денис пред английските медии. “В същото време обаче всички ние имаме семейства и понякога според обстоятелствата се намираме в тежко положение. Михаел и Ралф се справиха перфектно”, похвали шефът на Макларън постижението на двамата братя, състезавали се само няколко часа след смъртта на своята майка.
“Става дума за това, да направиш това, което трябва за семейството си и в същото време да си свършиш работата. Това не е лесно при тези обстоятелства, но те направиха всичко както трябва.”
Подобен комплимент към вчерашното представяне на двамата братя при подобни тежки обстоятелства направи и бившият им шеф Еди Джордан: “Искам да изразя своето съпричастие към мъката на Михаел, Ралф и на цялата фамилия. Сега за тях е много тежко и аз съм сигурен че всички във Формула 1 разбират колко трудно е било за тях да карат в Гран при на Сан Марино.