Начало Автомобили Роудшоу на лекотоварните VW Caddy Life и Multivan в 7 български града

Роудшоу на лекотоварните VW Caddy Life и Multivan в 7 български града

61
0

Всеки желаещ може да тества автомобилите и да се включи в томбола с награда уикенд за двама с предпочетения модел

Лекотоварните автомобили от портфолиото на Фолксваген Caddy Life и Multivan са главните герои в национално роудшоу, което ще се проведе в седем български града. Инициативата се провежда за първи път от „Порше БГ”, официален вносител на Фолксваген у нас. Името на роудшоуто е Мултилайф. То е вдъхновено от мултифункционалността и лайфстайл излъчването на двата лекотоварни автомобила.

Роудшоуто стартира от София, където през миналия уикенд в „София Ленд” бяха изложени двата автомобила Caddy Life и Multivan. Празничното настроение се допълваше от стилна музика и много балони за най-малките. По време на шоуто всеки желаещ може да тества автомобилите и да получи персонална консултация от търговец на „Порше БГ”. Попълвайки талон за тест драйв, гостите на роудшоуто се включват автоматично и в томбола. Наградите са две – уикенд за двама, съответно с Caddy Life или с Multivan. Късметлиите ще получат автомобилите за целия уикенд с пълен резервоар, като ще имат възможността да се наслаждават на комфортно пътуване в рамките на страната.

Роудшоуто ще обиколи всички големи градове в страната, където Фолксваген има дилърски офис и шоу рум. През следващия уикенд (13-14 май 2006 г.) шоуто ще се проведе в Бургас. Caddy Life и Multivan ще бъдат изложени и предлагани за тест драйв от бургаския дилър “Вестауто-М” на тенис кортовете в Приморски парк. На 27 и 28 май роудшоуто ще се проведе в Русе от дилъра за региона „Хоби Кар”. Пловдив ще посрещне Multilife шоуто на 3 и 4 юни в шоу рума на „Хаас-60”. Следват „Автотрейд” във Варна (10-11 юни), „Автохит” в Стара Загора (17-18 юни) и „Авточойс” във Велико Търново на 1 и 2 юли 2006 г.

Имената на двамата късметлии, които ще спечелят уикенд съответно с Caddy Life и Multivan ще бъдат изтеглени след края на роудшоуто – в седмицата между 3 и 7 юли 2006 г.

Програма на роудшоуто Multilife

6-7 май София

13-14 май Бургас

27-28 май Русе

3-4 юни Пловдив

10-11 юни Варна

17-18 юни Стара Загора

1-2 юли Велико Търново