Начало Автомобили Shell подари лека кола на клиент

Shell подари лека кола на клиент

47
0

Днес в търговския комплекс на Shell в ж.к. Младост, София бяха връчени годишните награди от томболата на Shell Smart – програмата за лоялни клиенти на Shell и Globul.

Голямата награда – лек автомобил Opel Corsa отиде при Наим Халим Хайрула от село Мост, Кърджалийско, а новогодишната почивка за двама в Тунис и телевизор Samsung 29” зарадваха предпразнично Богдан Младенов от София и Пламен Симеонов от Плевен.

Програмата Shell Smart е с вече тригодишна история у нас, като в края на годината общият брой притежатели на карти вече надминава 650 000. Всяка година се организира годишна томбола в която партньори на Shell са София Ауто, дилър на автомобилите Opel и Chevrolet, Алма Тур и Омакс Трейд.

По повод събитието г-н Христо Иванчев, директор “Продажби търговски комплекси Shell” заяви, връчвайки ключовете на щастливеца: “Наред с многобройните нови предимства за клиентите на Shell Smart, тази година в резултат на пратньорството ни с Globul, продължаваме установената традиция да възнаграждаваме своите лоялни клиенти чрез месечните и годишни томболи. Те са израз на желанието ни да дадем допълнителен бонус към високот качество и конкурентните цени на нашите горива.”