Начало Автомобили Sin Cars ще представи нов суперавтомобил

Sin Cars ще представи нов суперавтомобил

107
0

Шефът на SIN CARS Росен Даскалов обяви, че на автосалона в Женева в началото на март 2018 г. ще покаже изцяло нов български суперавтомобил – SIN S1. Българският производител постигна сериозен успех с двата си досегашни модела – R1 550 и R1 GT4. 

R1 550 е улична кола с великолепен външен вид, а R1 GT4 се представя много добре в състезанията за туристически автомобили в Европа. С него двукратният шампион на писта у нас Иван Влъчков записа победа и призови класирания миналия сезон в своя клас в Евросериите GT4.

„Въз основа на този успех и подкрепена от световния интерес към сегашните модели SIN CARS е развълнуван да обяви добавянето на изцяло нов модел – SIN S1! S1 е революционно превозно средство, многофункционално, конфигурируемо и на достъпно ценово ниво. Дори може да се каже – това е една модулна кола на достъпна цена, написа Даскалов в профила си във фейсбук. За пътя, започвайки със шасито S1, можете да имате различни опции за задвижване, различни конструкции на каросерията и различни варианти на интериора.

– Можете да го имате като открит кабриолет или напълно оборудвано затворено купе с климатик, електрически прозорци и изискан интериор, който да отговаря на най-взискателните шофьори. Или можете да изберете нещо между тях. Вие решавате нивот нивото на комфорт и дори дизайна. Поради модулния дизайн можете да започнете с избор на един външен пакет на купето и по-късно да добавите различни компоненти, за да актуализирате своя S1.“

Клиентът също така може да избере и задвижването. Ще има избор от бензинови двигатели с мощност до 450 конски сили, хибридна модификация или напълно електрическо задвижване. В допълнение те ще могат да поръчат трансмисия с пера на волана, тракшън контрол и антиблокираща спирачна система.

Плановете са новия S1 да бъде сглобяван за Европа в сегашната фабрика SIN. Освен това българската компания SIN CARS е в процес на кандидатстване за одобрение от NHTSA в САЩ като производител с малък обем, което ще позволи продажбата на до 325 пътнически автомобила годишно в Америка! Първите доставки са планирани за началото на 2019 г.