Начало Автомобили София Ауто за втора поредна година подкрепя българската федерация по волейбол

София Ауто за втора поредна година подкрепя българската федерация по волейбол

189
0

Стартът на квалификационните мачове за Европейското първенство по волейбол бе отбелязан с пресконференция, организирана от Българската федерация по волейбол днес от 11:00 часа в шоурума на „София Ауто” в „Бизнес парк София”. Официални гости на събитието бяха инж. Данчо Лазаров, президент на Българската федерация по волейбол, вицепрезидентите д-р Митко Иванов и Петър Кънев, членът на Управителния съвет Иван Тодоров, както и старши треньорът на мъжкия национален отбор на България по волейбол Мартин Стоев и състезателите на националния отбор по волейбол Андрей Жеков и Боян Йорданов.

„София Ауто” АД е официален партньор на Федерацията по волейбол и на Националния отбор на България по волейбол от 2005 година, когато бе подписан тригодишен договор за спонсорство. Официалният вносител на Опел и Шевролет за България предостави общо 6 автомобила на БФВ. Ключове от чисто нови автомобили Опел Астра получиха треньорът на мъжкия волейболен отбор Мартин Стоев и треньорът на женския отбор Мирослав Живков.

Миналата година „София Ауто” отвори второ представителство в столицата в „Бизнес Парк София”, за да осигури на своите клиенти още по-удобен достъп до автоуслугите на сервиза. Новата локация предлага на клиентите както професионални услуги с максимално високо качество, така и уникални решения за техните автомобили чрез всички видове тунинг и ремонтни услуги. Ден преди официалното откриване на новия център в столицата “София Ауто” откри и най-големия автосервизен център в Югозападна България. Комплексът се намира в Благоевград и е разположен на 3 700 кв. м, в непосредствена близост до главен път Е79.

Освен официален вносител за България на автомобилите Опел и Шевролет отскоро „София Ауто” е вносител и на северноамериканските марки автомобили на Дженерал Мотърс Кадилак, Корвет и Хамър.