Начало Картинг София Картинг Ринг отбелязва 2-ата си годишнина със специални оферти

София Картинг Ринг отбелязва 2-ата си годишнина със специални оферти

54
0

Една от най-големите и модерни закрити картинг писти в Европа – София Картинг Ринг отбелязва своята втора годишнина. По случай празника в седмицата от 31 октомври до 6 ноември, пистата превръща своята услуга в още по-атрактивна, като предоставя 30% отстъпка на всички свои посетители.

В същата седмица се организира и томбола, която дава възможност на участниците да спечелят 3 клубни карти, с които да пилотират на половин цена, в продължение на една година. За останалите късметлии в рождената седмица ще има утешителни награди – каска от Sparco, чанта от Audi, уикенд за двама в Green Wood Hotel & SPA.

Всички, които искат да се докоснат до високо адреналиновата надпревара, могат да го направят на най-новите модели картове на световния производител Sodi – RX8, Junior и 2Drive. Освен перфектните условия за пилотиране, картинг пистата предлага на своите клиенти, достъп до техните резултати, история на постиженията им и трупане на точки, посредством платформата FaceRacer.

София Картинг Ринг е изградена съгласно последните тенденции и гарантираща максимално добри условия на безопасност. Разположена на площ от 7 дка, с дължина 620 метра и 15 завоя, пистата предлага на всички запалени по картинга пилоти истинско спортно изживяване.