Начало Лайфстайл Sony High Definition Show отвори врати за почитателите на висококачествените забавления

Sony High Definition Show отвори врати за почитателите на висококачествените забавления

78
0

На 600 кв. м. Sony представя света на High Definition технологиите

Уникално High Definition шоу представя Sony за първи път в България. На 600 кв. м., в сърцето на София, в парка пред НДК ще могат да се видят най-новите продукти и възможности за забавление. Sony High Definition Show ще посреща гости от днес до 5 декември, като през цялото време на изложението са предвидени атрактивни демонстрации на новите продукти.

“Ние от Sony се гордеем, че предлагаме продукти, които надхвърлят очакванията ни за забавление и по този начин създават емоционална връзка с клиента. Sony е компания за забавление, предлагаща не просто хардуерни продукти, а и съдържанието за тях. В Sony High Definition Show всички нови продукти на компанията са събрани под един покрив, за да осигурят like.no.other преживяване. Акцент на изложението е High Definition (HD) технологията и HD продукти, които компанията предлага, като сред тях има и няколко премиери.”, коментира Ангел Кугийски, старши мениджър бизнес развитие за България, Сърбия, Черна Гора, Албания, Македония, Sony Битова електроника.

По време на шоуто е официалната премиера на новата серия BRAVIA KDL-52X3500 и серията камкордери HDR-SR. Сред останалите продукти са Blu-ray плейърът BDP-S300, хитови модели фотоапарати от сериите Cyber-shot W80, T200 и T70, флагманът на Sony цифров огледално-рефлексeн фотоапарат 700, моделите Handycam HDR-SR8E и HDR-CX6EK.

BRAVIA X3500
Серията X3500 превъзхожда останалите HD телевизори в начина, по който разнообразни технологии са съчетани, за да засилят всеки аспект на преживяването. Sony Motionflow +100Hz удвоява стандартното ниво от 50Hz до 100 Hz, вмъквайки допълнителни кадри, базирани на оригиналния сигнал. Това създава усещане за плавност на движенията, които изглеждат по-реални отколкото при стандартните телевизионни изображения. В същото време 10-битовия LCD екран пресъздават 1024 нюанса на цветовете, сравнено с 256-те на нормалните 8-битови екрани. С други думи 400% повече цветове и огромна стъпка към багрите на реалния живот.
Въпреки богатството от опции, които предлага, Х3500 остава изключително лесен за употреба. Технологии използвани в X3500: 1080p; x.v.Colour; Motionflow +100Hz; 10 битов панел, вграден цифров кабелен и цифров наземен тунер; вграден HDTV – тунер.

Blu-ray Disc плейър BDP-S300
BDP-S300 предава 1080p Full HD сигнал чрез един-единствен HDMI™ кабел. В момента това е най-качественият потребителски HD формат. Така всеки, който притежава Full HD LCD телевизор вече може да оцени истинските му способности. Най-високото HD качество се съчетава със 7.1-канален линеен PCM и Dolby® Digital Plus съраунд звук за домашно кино от непостигано досега равнище.
Любителите на кино ще се насладят и на 24p True Cinema нещо, което не всеки производител е в състояние да поднесе. Когато BDP-S300 е свързан с телевизор с готовност за 24p, като новите Bravia серия X и W, оригиналните 24 кадъра в секунда се възпроизвеждат точно според режисьорския замисъл. Blu-ray Disc плейърите на Sony поемат разнообразни формати и носители , включително все още изключително популярното CD. Освен това поддържат BD-ROM, DVD и DVD video, възпроизвеждайки DVD/DVD±R/±RW дискове, а също MP3 аудиофайлове и JPEG изображения, съхранени на DVD±R/±RW.

DSC- Cyber-shot W80
Cyber-shot W80 улавя спомените ви със 7.2 мегапиксела и Carl Zeiss Vario-Tessar® 3x обектив за оптично увеличение. Моделът има full HD съвместимост, а образите могат да бъдат разглеждани с възможно най-високо качество на телевизор BRAVIA или HD-екран, предлагайки по този начин на потребителите възможността да принтират чудесните картини и да им се любуват постоянно.

DSLR 700
Флагманският модел на Sony цифрови огледално-рефлексни (SLR) фотоапарати  е насочен към сериозните любители и полупрофесионалните фотографи.
Благодарение на новата, улеснена система за навигация фотоапаратът се настройва за миг и при най-трудните снимачни условия.
• Превъзходно качество на изображението с новоразработения от Sony Exmor CMOS сензор с 12,24 eфективни мегапиксели и съвсем новия високоскоростен BIONZ процесор с RAW шумопотискане
• Свръхбърза реакция с бърз, изключително точен 11 точков автофокус и 5fps (кадъра в секунда) непрекъснато заснемане
• Нова функция ‘Quick Navigation’ за незабавен достъп до настройките на фотоапарата
• Здрав магнезиев корпус, уплътнен срещу прах/влага
• Предлага ‘Photo TV HD’ Full HD картина с новите BRAVIA телевизори
• Висококачествен 3-инчов 921 000-точков LCD екран и високоефективен визьор

AVCHD HDD Handycam HDR-SR8E
Водещ модел на новата ултра-компактна и стилно проектирана серия HDR-SR е SR8E. С внушителен капацитет на хард диска си от 100 гигабайта, тя записва красиви HD-картини и цифров съраунд звук за невероятните 38 часа (в LP режим)!

Всички нови модели от серията използват AVCHD формат, за да уловят HD 1080 образи с невероятни детайли и цветове. Сензорът ClearVid CMOS с Enhanced Imaging Processor осигурява изключителен динамичен обхват и намалено размазване в сравнение с обикновените CCD сензори. Технологията x.v.Colour позволява изключително възпроизвеждане на цветове, близки до реалните. За първи път в камкордер се използва новата технология Face Detection и с индекса ‘Face’ се улеснява търсенето на хора в последователно записан материал.

Handycam® HDR-CX6EK
Красива и изключително лесна за използване, Handycam® HDR-CX6EK е първата Sony камера, която използва удобния и свръхпреносим Memory Stick за съхранение и споделяне на спомени с прекрасно High Definition качество.
Само с един слот за Memory Stick и без касети, дискове или харддиск, невероятно компактната и стилна Handycam® камера CX6EK тежи едва 370 г (без батерията) и ляга удобно в ръката ви.
CX6EK записва видеофайлове с качество HD 1080i и 6.1-мегапикселови стоп-кадри на удобния, надежден сменяем носител Memory Stick. В зависимост от избраното качество на картината е възможно да снимате непрекъснато до 2 часа и 55 минути (с доставян по избор 8GB Memory Stick PRO Duo в режим на запис LP).

Cyber-shot T200 и T70
Cyber-shot T200 и T70 предлагат изображения с прекрасно HD качество и вълнуващи нововъведения като новия режим ‘Smile Shutter’ за усмихнатите лица на роднини и приятели, а също ясни и свръхшироки екрани с тъчскрийн управление.
Tази система за автоматично заснемане установява кога някой се усмихва и незабавно задейства фотоапарата, без да натискате бутона. Така е по-забавно да правите непринудени портрети, семейни и други снимки на хора…