Начало Автомобили Subaru е новата марка в портфолиото на Бултрако Моторс Пловдив

Subaru е новата марка в портфолиото на Бултрако Моторс Пловдив

269
0

Бултрако Моторс, клон Пловдив, става официален дилър на високотехнологичната марка Subaru. Това бе обявено преди броени часове на специално събитие в новия шоурум на японските автомобили. Subaru е популярна марка у нас, свързана със славната си спортна история от световния рали шампионат. Освен това автомобилите са известни със своите боксер двигатели и системата за задвижване на всички колела Symmetrical All Wheel Drive.

Новият шоурум, който бе открит тази вечер на бул. „Пазарджишко шосе“ 82 в града под тепетата става още по-атрактивно място за почитателите на японското автомобилостроене. На откриването на новия дом на Subaru присъстваха представители на висшия мениджмънт на Subaru Италия – Такаши Ямада, генерален мениджър, Кенджи Мукай, бизнес координатор и мениджър външни пазари, Андреа Мереа от международния отдел на Subaru Италия и Владимир Димитров, регионален мениджър на компанията за България.

Ямада-сан каза при откриването на новото дилърство: „Днешният ден е чудесен за Subaru Италия, защото имаме прекрасен нов партньор в лицето на Бултрако Моторс Пловдив, компания с 26-годишен опит в автомобилния бизнес и с отлична търговско-сервизна база, която отговаря на нашите високи изисквания. Вече 65 години Subaru е символ на високо качество, отлични динамични показатели и екологичност. Японската компания първоначално е произвеждала самолети. Това ни прави уникален бранд способен да се отличава от конкуренцията благодарение на технологиите, които използваме.Пожелавам много щастливи и доволни клиенти на новия член от дилърското ни семейство в Европа, което с всеки изминал ден става по-голямо.“

„Щастлив съм, че добавихме в портфолиото си една изключителна марка в лицето на Subaru, която вече 40 години се слави със своите изключително надеждни боксерови двигатели, а от повече от 30 години е символ на високата проходимост благодарение на системата със симетрично задвижване на всички колела“, сподели Костадин Грозданов, изпълнителен директор на „Астреко холдинг“, част от който е и дилърството Бултрако Моторс Пловдив.

Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор Бултрако Моторс и управител на Subaru Пловдив заяви: „Разполагаме с млад, но изключително професионален екип. Тук, в шоурума ни ще видите най-новите модели от гамата на Subaru – емблематичния Forester, изключителния Outback, новото поколение на Subaru XV. Всички ние успешно преминахме през обучението за предпродажбено и следпродажбено обслужване, осигурено от Subaru. Смятам, че ще оправдаем доверието, което ни оказа Subaru Италия, избирайки ни за официален дилър на марката за регион Пловдив.“

По време на официалната церемония по откриването, Такаши Ямада връчи специален подарък от Subaru на г-жа Деведжиева, който да бъде поставен в новия шоурум. Множеството от гости и журналисти разгледаха изложението автомобили.