Начало Автомобили Три знакови модела на Citroen на Tourist Auto Show Бургас

Три знакови модела на Citroen на Tourist Auto Show Бургас

93
0

Три изцяло нови модела ще представи Citroen, представляван от „Мотоексперт“, по време на изложението Tourist Auto Show Бургас. Шоуто ще се проведе от 19 до 22 април на паркинга пред магазин „Метро” и ще бъде открито от зам.-кмета на Бургас – Красимир Стойчев.

Напълно в крак с времето си, новият Citroen С3 се отличава с модерния си и обещаващ дизайн, оживен с цветни вложки и графични елементи, включително Airbumps, които предпазват купето в града. Силно изразителния и уникален стил на купето прави модела разпознаваем от пръв поглед.

С3 може да бъде индивидуализиран с множество външни и вътрешни цветове, разполага с програмата Citroеn Advanced Comfort и Citroеn ConnectedCAM. Новият C3 се задвижва от ефективни и икономични двигатели от последно поколение  – бензинови PureTech и дизелови BlueHDi. Бензиновата гама включва трицилиндрови двигатели (PureTech 68, 82 и 110 Stop & Start) с механична скоростна кутия.

Дизеловата гама е оборудвана с механична скоростна кутия и двигатели BlueHDi 75 Stop & Start и BlueHDi 100 Stop & Start. За максимално удоволствие от шофирането, новият С3 се предлага и автоматична скоростна кутия EAT6 при бензиновия двигател 110 к.с.

Новият Citroеn C3 Aircross се отличава в света на SUV автомобилите по своето силно, оригинално и свежо излъчване. Стилът на купето създава усещане за сила и здравина. Високият преден капак е подчертан от хромирани шеврони и светлинен LED подпис. Заимствани от концептуалния C-Aircross, задните прозорци тип “венециански щори” са изработени от поликарбонат с оцветена централна част, което създава силен графичен контраст на задните колони.

На борда C3 Aircross предлага висока позиция на управление, присъща за един истински SUV. Технологичният и приключенски характер на C3 Aircross са подчертани от икономични и ефективни двигатели от последно поколение. Идеален партньор за всекидневни градски пътувания, за бягства през уикенда и за далечни пътувания, новият SUV модел се предлага с бензинови PureTech (82, 110 и 130 к.с.) и дизелови BlueHDi (100 и 120 к.с.) двигатели.

Със Citroеn SpaceTourer няма недостъпен подземен паркинг. Оптимизираните размери на SpaceTourer (дължина: от 4.60 м до 5.30 м, ширина: 1.92 м, височина: 1.90 м) в комбинация с електрическото сервоусилване на волана и радиуса на завой от 11.30 м до 12.40 м (в зависимост от дължината на автомобила) правят модела изключително подвижен и готов да посрещне изискванията на цялото семейство. SpaceTourer има най-добрият среден разход в сегмента с 5.1 л/100 км и само 133 г/км CO2 (комбиниран разход при двигател BlueHDi 115 S & S BVM6).

За TouristAutoShow

След дългогодишно прекъсване се възстановява традицията на регионалните автомобилни изложения. Шоуто ще се проведе на две последователни събития по 4 дни всяко, съответно  в Бургас от 19 до 22 април – паркингите пред магазини „Метро”, и във Варна от 26 до 29 април – паркингите пред магазини „Метро”- За момента има потвърждение от следните марки:

За Бургас – Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles, премиерният Scania Touring, Citroën , Hyundai, Ford, Great Wall ,Suzuki, Кемпер Laika

За Варна – Mercedes-Benz, Mitsubishi, Jeep, Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles,премиерният Scania Touring, Ford ,Hyundai, Opel, Audi, Iveco, VW, Renault & Dacia, Кемпер Laika

Място на провеждане – паркингите пред магазини „Метро”, които са утвърдена локация за пазаруване с добра инфраструктура и лесен достъп. TAS по същество е платформа, която позволява директна комуникация едновременно с две целеви групи потребители – за лично ползване и за бизнес, институционални купувачи, заинтересовани от обновяване на своя автопарк при преференциални условия и чрез преки контакти.

Туристическият и ресторантьорският бранш са един от най-бързо развиващите се и динамични отрасли у нас, като отбелязаният значителен ръст изисква обновяване на автомобилния парк успоредно с непрекъснатото реновиране на хотелите, ресторантите и заведенията.

Участниците развиват пазарните си позиции и излизат с новите си предложения към потенциалните купувачи непосредствено преди началото на туристическия сезон, включително със специално разработени за посетителите на TAS оферти.

Спонсор на събитието – Уникредит Лизинг, които ще имат специални условия за покупка на автомобили по време на изложенията.

Партньор на изложенията във Варна и Бургас е и Петрол, като специално за изложенията са предвидени безплатни карти за гориво с до 10 ст. Отстъпка на литър за всички посетители.

Друг интересен участник в изложенията е СБА, които ще предлагат атрактивни условия за членство.

Възможност за тест драйв на някои от моделите на място.

Работно време на изложенията от 10,00 до 18,00 часа на паркингите на магазини Метро в града.