Начало Лайфстайл Тамара Екълстоун се похвали с дома си за 70 млн. паунда

Тамара Екълстоун се похвали с дома си за 70 млн. паунда

293
0
Джей Рътланд,Тамара Екълстоун

Тамара Екълстоун се похвали с дома си – цяло имение на най-скъпата улица в Лондон Кенсингтън Пелъс Гардънс, където съседи са й посланици и прочути личности, а на един хвърлей място живеят херцогът и херцогинята на Кеймбридж. Къщата е с 57 стаи и струва 70 милиона британски лири.

Голямата дъщеря на управляващия търговските права на Формула 1 Бърни Екълстоун отвори вратите, за да покаже дома си на няколко британски издания. Тя живее там със съпруга си Джей Рътланд и петмесечната им дъщеря София. Къщата е построена в началото на XX век, има четири етажа плюс две подземни нива, а стойността й скочи почти двойно след проведеното от Тамара обновяване на цялата сграда. Проектът й отне почти две години.

– Подобни къщи рядко се появяват на пазара. В мига, когато влязох в тази, знаех, че ще е прекрасен семеен дом. Притежава невероятна енергия. Почувствах, че може да е дом за цял живот – обясни тя.

Раждането на София утвърждава идеята, но от появата на момиченцето семейството използва основно три от всичките 57 стаи:

– Изглежда живеем най-вече в кухнята, където правя закуска – това ми е силата, дневната (там си почиваме и гледаме телевизия) и спалнята, където София си има кошче.

Над камината в една от стаите Тамара е сложила оригинал на една от най-известните дами в изкуството във Великобритания – Трейси Емин. Той е сватбен подарък от по-малката й сестра Петра, а надписът на платното гласи „Tamara and Jay Always” (от англ. – Тамара и Джей завинаги). 30-годишната Екълстоун е щастлива със съпруга си:

– Той има свое мнение, казва ми, когато бъркам или съм глупава. Получавам честен отговор. Страхотен баща е, чудесен съпруг и най-добрият ми приятел. Работи в областта на недвижимите имоти – реновира ги и след това продава. А за мен е важно, че се разбира и с баща ми. Иска ми се да смятам, че не съжалявам за която и да е от предишните си връзки. Но ако съм 100% честна, то да, имам съжаления. Винаги си слагам розовите очила… Не съм глупава, но любовта причинява странни неща. Нямах много късмет с мъжете. Те винаги са искали да се възползват от мен. Предполагам, че проблемът е в това, че винаги съм искала да помагам на мъжете в живота си. Майка ми все повтаряше, че трябва да си намеря равен на мен, а не такъв, когото да поправям. Беше права, а аз не слушах. Любовният ми живот бе скъп, болезнен и труден, с много малко щастие. Особено зле бе, че семейството ми бе принудено да види определени неща като секс видео например.