Начало Други Тайм Атак България се завръща след лятната пауза с 4-ия кръг на...

Тайм Атак България се завръща след лятната пауза с 4-ия кръг на Дракон

116
0

В деня на национален празник – 6 септември, Тайм Атак България се завръща на писта Дракон край Калояново за своя 4-ти кръг през 2018 г. Това ще е последният кръг на българска земя за тази година, тъй като финалният кръг за сезона ще се състои на 9 ноември на гръцката писта Серес.

Както и в предни кръгове, всички места за участие са заети – 50, а прогнозите са, че участниците ще се борят с часовника при хубаво и слънчево време. Този кръг е страхотна възможност за миналогодишния шампион Явор Карастоянов да намали изоставането си от лидера в шампионата Димитър Иванов.

Явор пропусна 3-тия кръг, който се проведе в Румъния, а сега Митко на свой ред няма да участва. Така преди последния – 5-ти кръг, двамата ще бъдат с по 3 участия през сезона, но каква ще е разликата в точките между тях, ще разберем в края на утрешния ден.

Най-многобройни отново са автомобилите с марка БМВ и поради тази причина BMW Club Bulgaria, отново ще награди 3-те най-бързи БМВ-та със специално изработени купи.

Марката Рено, отново присъства сериозно в списъка с участници и Renault Club Bulgaria също ще награди 3-те най-бързи автомобили от марката Рено със специално изработени купи.

За първи път, ще има награда и за 3-те най-бързи автомобили от марката Хонда. Те ще бъдат наградени от DiCars Racing със специално изработени купи.

Допълнителни награди ще раздадат и от Sofia Karting Ring, които ще подарят ваучер за безплатна 10-минутна сесия за каране на картинг на всеки 3-ти в Генералното класиране.

FTA Auto пък ще подарят ваучер за безплатно замерване на автомобил на техния дино стенд на всеки 10-ти в Генералното класиране, а Mirafiori Academy ще подарят три ваучера за безплатно обучение по време на финалния кръг за сезона на писта Серес. Наградите ще бъдат съответно за 11-ти, 16-ти и 21-ви в Генералното класиране.

За да е сигурно, че участниците няма да останат без енергия по време на 4-ти кръг, Red Bull ще „дава крила“.