Начало Автомобили ТЛС представи първата българска навигационна система

ТЛС представи първата българска навигационна система

46
0

Лидерът в разработването на GPS у нас, компанията Транс Лоджистикс Системс ООД, представи в Гранд Хотел София своята последна разработка. Това е първата автомобилна навигационна система, която може да работи в България и Европа. Системата е резултат от съвместната работа на българската компания и американската Телетайп.

Тя ще се предлага в две версии – преносима и многофункционална вградена. Първата представлява джобен персонален компютър (Pocket PC) и разполага с пълен набор аксесоари (GPS или bluetooth GPS) и карти на Европа и България и може лесно да бъде преместен от един автомобил в друг. Лесен за експлоатация, с гласово насочване и възможности за настройки според индивидуалните характеристики на шофьора, той е подходящ както за лични автомобили, така и за коли под наем и офроуд прояви.

Многофункционалната система представлява вграден в автомобила компютър Pentium 4 с плосък 7-инчов TFT монитор. С него клиентът получава пълните възможности за навигация и радио, телевизия, DVD и MP3. Благодарение на технологията Touch screen с едно докосване върху повърхността на монитора могат да бъдат заредени всички карти на Европа, музикални файлове и видеофилм или филми.

Освен този нов продукт Транс Лоджистикс Системс ООД предлага и професионална диспечерска система FIXY, способна да управлява неограничен брой коли, както и серията устройства МС с интегрирани GPS модули, перфектни за охрана и логистика. Тя е подходяща за различни транспортни фирми, разполагащи с голям автомобилен парк или други специфични превози, нуждаещи се от проследяване на движението.