Начало Лайфстайл Volvo XC90 и ресторант Chef ’s посрещат Kоледните праници заедно

Volvo XC90 и ресторант Chef ’s посрещат Kоледните праници заедно

42
0

Volvo Cars Bulgaria има честта да преобрази част от интериора на първокласния ресторант Chef’s в София, а също и да вдъхнови ново попълнение в менюто му. В рамките на един месец това отлично заведение с уникална атмосфера отваря врати за новия луксозен автомобил Volvo XC90. Като комплимент към марката и най-новия модел известният кулинарен магьосник, шеф Виктор Ангелов, който е и председател на академията Master Chefs, включи в листа с предложения на Chef’s специално гурме меню с името „Volvo XC90”. Всеки гост на ресторанта има възможност да погали небцето си със специалитета, състоящ се от скандинавска салата и шведски кюфтенца по стара домашна рецепта, както и да се наслади на изтънчена, подбрана винена селекция Volvo.

На 24 ноември т.г. уютно брандираният ХС90 ресторант отвори врати за подбрани гости, като представи уникалната топ версия на автомобила R-Design. Домакини на вечерта бяха управителите на Мото-Пфое, Димо Николов и Атанас Фурнаджиев. Те пожелаха на Chef’s и Виктор Ангелов много, доволни гости за настъпващите празници и използваха случая да напомнят за успехите на Volvo XC90 през последните месеци.

Новото Volvo XC90 е най-сигурният SUV автомобил на планетата – доказано вече в тестовете и на двата континента. От Euro NCAP в Европа автомобилът получи 5 звезди за безопасност и най-високите резултати в историята на агенцията изобщо, а от  Агенцията за пътна безопасност в САЩ, IIHS – американската алтернатива, отличието Top Safety Pick. XC90 се предлага с най-богатия и технологично усъвършенстван стандартен пакет за безопасност в индустрията.

Тази вечер беше посветихме на XC90 R-Design. Това Volvo предлага на клиентите ясно отличимо и индивидуално автомобилно преживяване, включващо последните скандинавски иновации по отношение на дизайн, изтънченост, комфорт и стил.

В рамките на месец гостите на ресторант Chef’s имат възможност на място да получат пълна информация за новото Volvo XC90 и да заявят ексклузивен тест драйв в удобно за тях време.