Начало Лайфстайл WIZZ AIR гарантира, че няма да пропуснете последните футболни резултати

WIZZ AIR гарантира, че няма да пропуснете последните футболни резултати

48
0

Клиентите на Wizz Air няма да пропуснат нищо от европейското първенство по футбол, което се провежда във Франция. Пилотите на компанията ще съобщават на пътниците резултатите – на полувремето, както и крайния резултат от среща, провеждаща се по време на полета им. Информацията ще се изпраща от контролния център на авиолинията в Будапеща посредством комуникационната система на самолетите, като по този начин гарантира, че дори онези футболни ентусиасти, които се намират на 35 000 м надморска височина ще получават най-актуални данни за футболните срещи.

Пътниците ще бъдат предупреждавани, че следва информация за текущия резултат от мачовете, за да са подготвени, в случай че планират да гледат двубоя по-късно и не искат да знаят резултата предварително.

Wizz Air изпълнява полети от 19 държави от общо 24, които участват в първенството и има оперативни бази в пет от тях. Отборният дух е изключително важен за авиокомпанията и WIZZ подкрепя футболните фенове при всяка възможност, осигурявайки им полети до съответните дестинации във Франция, за да могат те да подкрепят своя любим отбор и да се приберат у дома след двубоя. Wizz Air е и официалният превозвач на унгарския национален отбор по футбол, който пътува с новия WIZZ Airbus A320 до градовете, където се провеждат мачовете във Франция.

“Нашите клиенти, които внимателно следят резултатите от първенството, не следва да правят компромис с графика си. Текущите резултати от двубоите ще бъдат съобщавани от пилотите, за да може дори онези футболни ентусиасти, които се намират на 35,000 м. надморска височина да получават най-актуалната информация за резултатите от футболните срещи. Независимо дали сте избрали WIZZ за своето бизнес пътуване, лятна ваканция, или за да гледате любимия си отбор във Франция, Вие ще получавате най-актуалната информация за футболните срещи по време на полет”, коментира директорът корпоративни комуникации в Wizz Air Тамара Валуа.