Начало Лайфстайл Звездна сила превзе Cinema City IMAX

Звездна сила превзе Cinema City IMAX

52
0

Първата прожекция на Междузвездни войни: Силата се пробужда в България предизвика бурни овации и сълзи на щастие сред най-големите и нетърпеливи фенове на сагата, които успяха да се сдобият със заветния пропуск към събитието в IMAX залата на Cinema City Mall of Sofia, за което не се продаваха билети. Дарт Вейдър, Чубака, Йода, щурмоваците, Дарт Мол, Кайло Рен и R2-D2 се смесиха с известните фенове Михаела Филева и Pavell, VenZy, Venci Venc, Миро, Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин, Венци Мицов, Дидо и Митков Кърнев от D_2, Дичо, Део, Прея, Васо Гюров и Кристина от Ревю, Андре Токев, Деси Бакърджиева, Яна Маринова, Димитър Рачков, Иво Аръков и Боряна Братоева, Славин от X-Factor, Ники Кънчев, Симеон Колев със сина си, Башар Рахал, Ицо Хазарта и много, много други. В залата се размахаха и истински светлинни мечове, дело на Бойко Казаков от StarWarsBG.com, а гостите на събитието бяха специално посрещнати от принцеса Лея, чиято знаменита фризура беше дело на Аврам от Masterchef България.

Преди филма, в специално видео, спомените и вълнението си от продължението на сагата споделиха Рафи, Ники Кънчев, Боби Лазаров, Симеон Колев, Гери Турийска и Ясен Козев, Мартен Роберто, Роро Кавалджиев, Гурко от Анимационерите, Нуфри от Panican Whyasker, Таньо Шишков, Цветомир Николов, Монти и Бойко Казаков.

Звездна подкрепа на специалното събитие оказаха MasterCard.

Официалната премиера на Епизод VII на Междузвездни войни е на 18 декември, а филмът ще се разпространява не само в субтитрирана версия, но и в специална дублирана такава за най-малките фенове на вечната киносага. Силата се пробужда вече събра над 200 000 лв. от предвателни продажби в България. Филмът ще е в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

 

За филма:

Lucasfilm и режисьорът визионер Джей Джей Ейбрамс обединяват силите си, за да ни изпратят в една далечна галактика със завръщането на голям екран на Междузвездни войни с Междузвездни войни: Силата се пробужда.

Във филма участват Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Адам Драйвър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионго, Анди Съркис, Донал Глийсън, Антъни Даниелс, Питър Мейхю и Макс фон Сюдов. Катлийн Кенеди, Джей Джей Ейбрамс и Брайън Бърк са изпълнителни продуценти. Сценарият е дело на Джей Джей Ейбрамс & Лорънс Каздан и Майкъл Арнд.

Нека силата бъде с вас!