Начало Автомобили Започнаха българските продажби на новия Honda CR-V

Започнаха българските продажби на новия Honda CR-V

231
0

Петата генерация на Honda CR-V, най-продаваният SUV автомобил в световен мащаб през последните пет години, бе представена снощи в шоурума на Бултрако Моторс АД на столичния булевард Ботевградско шосе 326. 

Новост при Honda CR-V е 7-местната версия, за първи път в историята на популярния модел. Автомобилът идва на родния пазар с икономичен 1,5-литров турбобензинов двигател с максимална мощност до 193 к.с., а от 2019 г. в България ще бъде представена и още по-екологичната му хибридна версия. Покривалото от тази статуя на колела бе вдигнато по време изискано парти, преобразило шоурума на Honda в концертна зала, в присъствието на приятели на Honda, под музикалния съпровод на струнен квартет КвартетЪт.

Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор на Бултрако Моторс, оторизиран дилър на Honda у нас каза: „Искам да благодаря за подкрепата на всички вас във времето. Доказахме че сме освен партньори и много добри приятели, които споделяме радостите като днешната, която ни предстои. Виждате петото поколение на CR-V, произведено в Япония. На пръв поглед, то напомня за предшественика си, но в действителност то пристига при нас с революционни промени, с изключително мощен турбо-бензинов двигател със 194 коня, с безпрецедентната си сигурност Honda Sensing, системите, които са налични за всички нива на оборудване на CR-V.“