Начало Картинг Започва записването за МИС КАРТИНГ 2007

Започва записването за МИС КАРТИНГ 2007

38
0

14-ти септември е крайният срок за записване за конкурса МИС КАРТИНГ. Желаещите да участват в атрактивната надпревара трябва да са с „бензин в кръвта”, приятна външност и „горещ темперамент”. Конкурсът се организира за 4-та поредна година на Картинг писта „ЛАУТА”. Поводът е много приятен – петият рожден ден на картинг съоръжението, който тази година ще бъде отбелязан на 21-ви септември. До финалната част на конкурса след предварителен кастинг ще бъдат допуснати 13 момичета.
Тази година участничките ще пристигнат на пистата не с картове, а с бъгита „RAZOR”. По време на картинг партито финалистките ще дефилират с дрехи на MAZE и FRANCO FERUCCI, ще отговарят на въпроси на журито и ще танцуват. Ще има специален кръг с кодовото име „мокра картинг блузка”, но организаторите не искат да разкрият какво точно ще правят в него кандидатките за титлата.
Публиката също ще участва в конкурса като излъчи своята фаворитка – МИС КАРТИНГ НА ПУБЛИКАТА, която ще бъде избрана чрез гласуване. Трите победителки ще получат парични награди – съответно 500 лв., 250 лв. и 150 лв., както и подаръци от MAZE, FRANCO FERUCCI, COCA-COLA, BECK`S, QUEEN LIKE, ХОТЕЛ „БЕЛМОНТ”, TERRA JEWEL и Картинг писта „Лаута”.
В журито, което ще има нелеката задача да избере най-красивата сред красивите, са включени футболни специалисти от Пловдив, представители на Модна Агенция „ВИЗАЖ”, медиите и спонсорите. Имената им обаче се пазят в тайна.
ЗАЯВКИТЕ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА СЕ ПОДАВАТ НА КАСАТА НА КАРТИНГ ПИСТА ЛАУТА ИЛИ НА Е-MAIL: [email protected].