Начало Лайфстайл Защо бъдещето на Gillettе носи името Fusion?

Защо бъдещето на Gillettе носи името Fusion?

43
0

Gillette представи технология от ново поколение – Gillette Fusion вече на българския пазар в две разновидности: стандартна и на батерии, за нежно и лесно бръснене.

Gillette Fusion е самобръсначка, предназначена за съвременния харизматичен и силен мъж с нагласата на победител. Това е мъжът, който жените желаят, а мъжете уважават. Да успееш сам в наши дни е нещо, което заслужава възхищение. Концепцията на Fusion стана смесица от оригиналност, технология, прецизност и комфорт и поради факта, че първите изпробвали върху себе си ефекта на Fusion бяха Владо Карамазов, Крум Савов, Ивайло Гаврилов и Дидо от D2. Красавиците Яна и Мария бяха „бръснарките” в своеобразно състезание и свалиха брадите на четирима от известните български мъже. Самобръсначката Gillette Fusion има 5 ножчета за комфорт и едно допълнително за прецизност; тя има ергономична дръзка и вграден микрочип, който осигурява дълготрайна работа, автоматично изключване и предупреждение за свършване на батерията.
Изненадата на вечерта беше решението на Ники Кънчев също да изпробва дългочаканата самобръсначка. Той с готовност показа лицето си, без прословутата брадичка тип „катинарче” – негова запазена марка, отново тук бяха Яна и Мария.