ГП на след:
Последно състезание: OAE

Фетел в главната роля

брой 214 | 18.04.2018

Себастиан Фетел категорично зае главната роля в началото на новия световен шампионат. Победите в първите два кръга от шампионата демонстрираха в огромна степен част от най-силните му качества. На тях се спираме специално в този брой, но не по-малко внимание отделяме и на неговите проявени досега слабости. Ако успее Себ да спечели титлата с Ферари, със сигурност ще заеме място сред най-славните пилоти в историята на спорта. Но за да се случи това, е необходимо и SF71H да е на нужното ниво. Поглед към колата отправя нашият експерт Паоло д’Алесио, чието сърце трепти в очакване този път заложените идеи да се реализират в пълен обем. Че ще постигнат своите цели през 2018 г., вярват и в Рено, а големият бос на спортната им програма Жером Стол в специално интервю ни даде малко повече информация за тях и начина им на работа.


Каквито и промени да се готвят в бъдеще, за момента Формула 1, а и световният рали шампионат остават подвластни на супер високите технологии и в този брой ви запознаваме с някои от тях, като тази за изграждане на Halo, връзките между Макларън и SAP и спирачките на Брембо във WRC и рали Дакар.


На 7 април се навършиха точно 50 години от смъртта на Джим Кларк, един от най-легендарните пилоти в историята на Формула 1, за когото си припомнихме с някои изключителни спомени на близки до него хора.

Избрано видео

  • Рейс инженерът на Фетел обяснява как Ферари се подготвя за старт на нова пистаРейс инженерът на Фетел обяснява как Ферари се подготвя за старт на нова писта
  • Новият Ситроен за WRC направи първи тестНовият Ситроен за WRC направи първи тест
  • Фелипе Маса младши победи Рикиардо на „Crazy Cart”Фелипе Маса младши победи Рикиардо на „Crazy Cart”
  • Каскадьор направи задно салто над преминаващ с почти 100 км/ч болид от Формула ЕКаскадьор направи задно салто над преминаващ с почти 100 км/ч болид от Формула Е

Горещи Оферти